Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

....βραβειάκια συνέχειας!!


Γεια σας!! Επέστρεψα με ακόμη περισσότερα βραβεία!! Το σπιτάκι μου είναι πολύ χαρούμενο έχει γεμίσει βραβειάκια Η Ολυμπία από το http://memorieswitholdthings.blogspot.gr/ μου χάρισε δύο βραβειάκια και την ευχαριστώ πολύ γι'αυτό!! Το ένα βραβειάκι το έχω ξαναδεχτεί και είναι το "Dog award" εδώ μπορείτε να δείτε και τις απαντήσεις μου! ...και το δεύτερο είναι το "Appreciation Award"!



....και συνεχίζω! Δέχθηκα κι άλλα βραβειάκια από τη Δέσποινα από το http://happy-craft-hour.blogspot.gr/ ! Σε ευχαριστώ πολύ Δέσποινα που με σκέφτηκες κι εμένα! Τα βραβειάκια είναι το "Sunshine award" και το "Sunshine Blogger Award" που έχουν κι αυτά κάποιες "απορίες", δεν κάνει να τα αφήσω παραπονεμένα!





Ξεκινάω λοιπόν......
  1. Ποιός πιστέυετε ότι είναι ο σκοπός σας στη ζωή? Ο σκοπός στη ζωή μου, εε?? Μάλλον δεν το έχω ανακαλύζψει ακόμη! Ψάχνω, ψάχνω, ψάχνω....
  2. Ποιό είναι το αγαπημένο σας βιβλίο? Το αγαπημένο μου βιβλίο...μμμμ.. δύσκολο να διαλέξω! Άντε, να πω την Τζέην Έυρ!
  3. Ποιος ή τι σας εμπνέει περισσότερο στη ζωή? Δε νομίζω πως με εμπνέει κάτι συγκεκριμένο, αλλά νομίζω πως με εμπνέουν τα πάντα!!
  4. Θα προτιμούσατε να σας δωρίσουν πολλά χρήματα ή χρόνο? Περισσότερο χρόνο! Με περισσότερο χρόνο και θα κάνω περισσότερα πράγματα, γιατί 24ώρες δε μου φτάνουν αλλάααα και θα βγάλω περισσότερα χρήματα!!! ;)
  5. Ποιο είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό σας? Θα έλεγα η εχεμυθειά μου!!
  6. Αν είσαστε ένα όργανο του σώματος, ποιο θα είσασταν και γιατί? Τα μάτια γιατί όπως λένε είναι ο καθρέφτης της ψυχής και μάλιστα πιστεύω πως ισχύει αφού πολλές φορές μας προδίδουν!
  7. Γιατί έχετε blog? Αρχικά ξεκίνησα για να μοιραστώ τις δημιουργίες μου, αλλά τελικά γνωρίζεις κι άλλους ανθρώπους με τα ίδια ή ακόμη και με άλλα ενδιαφέροντα!
  8. Ποιο είναι το μεγαλύτερο σας επίτευγμα? Ελπίζω πως ακόμη δεν το έχω καταφέρει και κάποια στιγμή θα κάνω κάτι πολύ καλό!!
  9. Ποιος είναι ο ήρωας-πρότυπό σας και γιατί? Ήρωα-πρότυπο δεν το λες πως έχω! Μήπως να ανησυχήσω??!
  10. Αν θα μπορούσατε να είσαστε οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε στον κόσμο, τι/ποιος θα ήταν και γιατί?  Πεταλούδα....με πολύχρωμα φτερά! Να πετάω από εδώ και από εκεί και να γνωρίζω τον κόσμο!
Αφού ελπίζω να έλυσα όλες τις "απορίες" τους, τώρα πρέπει κι εγώ με τη σειρά μου να τα χαρίσω! Επειδή όμως τα βραβειάκια αυτά "γυρίζουν" από εδώ και από εκεί και οι περισσότεροι τα έχετε, θα αρκεστώ στο να τα χαρίσω με όλη μου την καρδιά σε όποιον δεν τα έχει πάρει ή ακόμη καλύτερα σε όποιον τα θέλει ακόμη κι αν τα έχει ξαναπάρει!! 
Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο!!!

Blog Widget by LinkWithin

9 σχόλια:

  1. Εύχομαι όλη σου η ζωή να είναι γεμάτη χρόνο για να δημιουργείς όμορφα πράγματα και να σου χαρίζουν βραβεία !
    Ολυμπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι μας έλυσες πολλές απορίες,Χριστίνα!Με τα βραβεία και όλο αυτό το παιχνίδι με τις μίνι συνεντεύξεις,γνωρίζουμε καλύτερα η μία την άλλη.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο για τα βραβεία σου.
    Αν θέλεις μπορείς να κυνηγήσεις ακόμη 2 στο δικό μου blog.
    To ένα το παίρνεις σίγουρα αν συμμετέχεις στο 2ο παιχνίδι μου "ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ" που αρχίζει σε δύο ώρες. Το βραβείο θα δοθεί σε όλους όσους συμμετέχουν στο τέλος του παιχνιδιού και έπειτα μπορεί να πάρεις και το 1ο ή 2ο ή 3ο βραβείο καλύτερης συμμετοχής αφού σε βαθμολογήσουν οι αναγνώστες.
    Αλλωστε τι σου τα λέω. Τα ξέρεις ήδη. Απλά σε περιμένω να πάρεις χαρτί και στυλό και να γράψεις για το παιχνίδι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Σύντομα θα συμμετάσχω και στο παιχνίδι σου, είναι πολύ ωραίο!!

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου Χριστίνα! Εύχομαι να πάρεις ακόμη περισσότερα!! Όμορφες οι απαντήσεις σου! Μου αρέσουν τα παιχνίδια που μαθαίνουμε τον άλλο λίγο καλύτερα!!
    Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ ωραία αυτά τα παιχνίδια μαθαίνουμε πράγματα που δε θα μπορούσαμε να μάθουμε αλλιώς! Φιλιά, :)

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια ακόμη μια φορά Χριστίνα μου!!! Μου άρεσε η πεταλούδα, το ξέρεις πως συμβολίζει την ψυχή, την αναγέννηση και την ανάσταση? Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
_γιατί η γνώμη σας μετράει_

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...