Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η πρώτη μου δημιουργία με...decoupage!

 
Γεια σας, γεια σας! Δεν χάθηκα πολύ αυτή τη φορά, αρκετά σύντομα επέστρεψα με άλλη δημιουργία! Ξέρω, ξέρω δε σας 'εχω συνηθίσει σε τέτοια!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια αλλά και για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που δείξατε στο νέο μου αυτό ξεκίνημα με τα μαθήματα στα γλυκά μου κοριτσάκια, γιατί δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά είναι κοριτσάκια όλα!! 
Σήμερα το πρωί ξύπνησα  με όρεξη για δημιουργίες, έτσι έπιασα αντικείμενα, χρώματα και πινέλα και το έριξα στη δουλειά! Τώρα θα μου πείτε που κολλάει ο τίτλος με αυτά και λίγο ανορθόδοξα δεν το έκανες και άδικο δε θα έχετε! Το έκανα πολύ ανορθόδοξα!! Ξεκίνησα να σας δείχνω δημιουργίες μου με decoupage και τώρα σας δείχνω την πρώτη μου δημιουργία! Ξέρετε όμως?? Τα πινέλα που ανέφερα προηγουμένως τα έχω βάλει μέσα σε αυτή τη δημιουργία μου και κάθε φορά που ξεκινάω να δημιουργήσω κάτι είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω!
 
 
Όταν ξεκίνησα με την τεχνική του Decoupage το μόνο πράγμα που ήξερα ήταν ότι έπρεπε να προετοιμάσω την επιφάνεια με Primer, να τη βάψω στο χρώμα που ήθελα _βέβαια κι εγώ από όλα τα χρώματα το άσπρο διάλεξα; Τι να σας πω μάλλον θα είχα περισσότερο άσπρο χρώμα!!_ και να της κολλήσω τα σχέδια κομμένα από τη χαρτοπετσέτα! Αυτό και έκανα!! Αλλάααα στις φωτογραφίες δε βλέπουμε μόνο αυτό, κάτι υπάρχει και γύρω από τα σχέδια! Σκιούλες τις οποίες έκανα κάποια στιγμή, αργότερα, που είχα μάθει πιο πολλά πράγματα!....και ναι ξέρω θέλει κι άλλη βελτίωση! Θα κάνω τις σκιούλες να χάνονται και αυτό το πολύ άσπρο θα προσπαθήσω αν όχι να εξαφανιστεί τελείως τουλάχιστον να ενσωματώθει καλύτερα με τις πεταλουδίτσες και τα τόσο όμορφα χρωματά τους!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αφού σας είπα τι έκανα, να σας πω και τι είναι....κι αυτό ανάποδα!! Είναι μια ξύλινη τσαντούλα την οποία αγόρασα επειδή μου άρεσε πολύ, αλλά μετά δεν ήξερα τι να την κάνω! Εεεε, το βρήκα! την έκανα θήκη για τα πινέλα μου, κι όταν λέω την έκανα, εννοώ απλά ότι έβαλα μέσα τα πινέλα μου!!!
 
 
Να είστε λίγο επιεικείς, είπαμε θα τη βελτιώσω κι άλλοοοοο!!
Καλό Σαββατοκύριακο!!
 
Blog Widget by LinkWithin

25 σχόλια:

  1. Xριστινα τελεια ιδεα!!!Εμενα παλι με βολεψαν τα κουτακια του καφε για τα πινελα.Παντως το ντεκουπαζ σου εγινε πολυ ωραιο!!!Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Ααα... κι εγώ έχω κι ένα κουτάκι νεσκαφέ έχω μέσα τα εργαλεία για τον πηλό! Είναι βολικό και αυτό!!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Χριστίνα!....πολύ όμορφο αποτέλεσμα!
    Να συνεχίσεις!...τόχεις!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ντεκουπάζ είναι μια όμορφη τεχνική για να στολίσεις πολλά αντικείμενα.
    Δοκίμασε τις λευκές επιφάνειες να τις κάνεις κρακελέ 2 συστατικών.
    Το κακό είναι ότι τα υλικά τους είναι ακριβούτσικα και χρειάζονται διαφορετικά υλικά ανάλογα με τη βάση, άλλο αν είναι ξύλινη, άλλο αν είναι γυαλί, άλλο αν είναι μέταλλο.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή!! Ισχύει ότι είναι ακριβά! :)

      Διαγραφή
  4. Μπράβο σου!!! Το αποτέλεσμα για πρωτάρα το βρίσκω εξαιρετικό!!! Καλή συνέχεια στο decoupage λοιπόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομορφη την εφτιαξες την τσαντουλα αλλα και τα πινελα σου βρηκαν μια ωραιοτατη θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουαου....καταπληκτικό το αποτέλεσμα....χίλια μπράβο Χριστίνα!!! Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφη η τσαντούλα σου Χριστίνα!Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραία! Είμαι άσχετη από αυτά,αισθητικά πάντως μου φαίνεται πολύ όμορφο αποτέλεσμα και είναι και πρακτικό! Όμορφη Κυριακή να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα.Εμενα μου αρεσει το ασπρο.Τονιζει τις πεταλουδιτσες.Και πολυ ομορφη ιδεα να εχεις τα πινελα σου εκει.Θελω και γω να μαθω να κανω decoupage αλλα μεχρι τα χριστουγεννα ειμαι πνιγμενη! Μηπως να το αρχισω τοτε που εχει ωραια σχεδια;Φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπω! Συγχρονισμός!! Τα Χριστούγεννα νομίζω είναι η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσεις κι εγώ τότε το ξεκίνησα, μάλιστα φοβόμουν μήπως αφού περνούσαν τα Χριστούγεννα δε μου άρεσε να συνεχίσω άλλο αυτή την τεχνική αλλάααα τελικά με κέρδισε!!! :)

      Διαγραφή
  10. Πολυ΄πολύ όμορφο το αποτέλεσμα. Και πρακτικό και όμορφο!!! Έλα και για ένα βραβειάκι από το σπιτάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ και για τα καλά λόγια και για το βραβειάκι!

      Διαγραφή
  11. Εμένα μου αρέσει πολύ ο τρόπος που ξεχωρίζουν οι πεταλούδες από το άσπρο φόντο! Δεν ξέρω αν θα είναι τόσο ξεχωριστό αφού ενσωματωθούν! Πάντως η ιδέα να την κάνεις θήκη για τα πινέλα καταπληκτική! χιχι!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Λες να τη χαλάσω αν βάλω κι άλλο χρώμα ε?? Καλά, θα το ξανασκεφτώ!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φοβερή η πρώτη απόπειρα!! και ταιριάζουν και τα πινέλα πολύ μέσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
_γιατί η γνώμη σας μετράει_

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...