Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Φτιάξε τις δικές σου...σφραγίδες!

Πω,πω,πω!! Έχω πολύ καιρό να γράψω, χάθηκα για τα καλά!! Τι κάνετε, πώς είστε?! Ελπίζω τουλάχιστον εσείς να είστε καλά και να συνεχίζετε με όρεξη, γιατί..... Για την εξαφάνισή μου μάλλον θα φταίει ο περιορισμένος χρόνος και η όρεξη μου για το "οτιδήποτε", η οποία είναι και αυτή πολύ πεσμένη! Είπα όμως να προσπαθήσω να τα καταπολεμήσω και να σας δείξω κάποιες ιδέες για να φτιάξετε τις δικές σας σφραγίδες που έχω βρει ψάχνοντας από εδώ και από εκεί στο ίντερνετ!!

Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε σφραγίδες είναι να σχεδιάσουμε το σχέδιο που θέλουμε σε ένα χαρτονάκι, να το κόψουμε, στη συνέχεια να το κολλησούμε σε μια επιφάνεια που θα μας βολεύει _εδώ βλέπουμε φελλούς_ και έτοιμες οι σφραγίδες μας!!! Επίσης πολύ εύχρηστα για βάσεις σφραγιδών και πολύ εύκολα μπορείτε να βρείτε τα πλαστικά καπάκια



Ένας διαφορετικός τρόπος είναι να "σκάψουμε" το σχέδιο που θέλουμε πάνω σε μια γόμα! Πρώτα το σχεδιάζουμε με ένα στυλο και στη συνέχεια το σκάβουμε με ένα μαχαράκι, με ένα κοπιδάκι ή με το ειδικό εργαλείο!



Άλλος τρόπος είναι να δώσουμε το σχήμα που θέλουμε για σφραγίδα σε κάποιο χαρτονάκι τσαλακώνοντας, κολλώντας και γενικά με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί να σκεφτεί κανείς!



Το σχήμα επίσης που θέλουμε να έχει η σφραγίδα μας μπορούμε ίσως λίγο πιο εύκολα να το φτιάξουμε με ένα σχοινί ή ακόμη και με τα σύρματα πίπας! Σχεδιάζουμε το σχέδιο και στη συνέχεια δίνουμε το σχήμα στο σχοινί και το κολλάμε πάνω στην επιφάνεια!!!


Τέλος _αν και λογικά υπάρχουν κι άλλοι πολλοί τρόποι_, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας σφραγίδες και να τους δώσουμε ότι υφή θέλουμε από πολυμερικό πηλό!!


....και βέβαια αφού δημιουργήσουμε τη σφραγίδα μας το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τη "βουτήξουμε" στο μελάνι!! Σας χαιρετώ μέχρι την επόμενη φορά! Να περάσετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο!!!


Blog Widget by LinkWithin

20 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πράγματι, είναι ωραίο να φτιάχνεις τις δικές σου σφρσγίδες!

      Διαγραφή
  2. Η ιδέα με το τσαλακωμένο χαρτόνι μου άρεσε πιο πολύ. Πρέπει να δίνει ωραίο αποτέλεσμα.
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι είναι ωραία γιατί μπορείς να του δίνεις ότι σχήμα θέλεις! Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

      Διαγραφή
  3. Χριστινάκι σε χάσαμε! Να έρχεσαι πιο συχνά να σου ανεβάζουμε την διάθεση! :) πολύ ωραία ανάρτηση! Καλό σαββατοβραδο να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάθηκα είναι αλήθεια, αλλά θα έρχομαι γιατί αλήθεια είναι πως μου φτιάχνει λίγο η διάθεση! Καλό υπόλοιπο Κυριακής, φιλάκια!!

      Διαγραφή
  4. Τα παιδια τρελαινονται για σφραγιδες!!!Πολυ καλη ιδεα να μας παρουσιασεις πως να φτιαξουμε μονες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρελαίνονται, πόσο μάλλον αν μπορούν να φτιάξουν ότι σφραγίδα θέλουν!!! :)

      Διαγραφή
  5. Έξυπνες ιδέες και νομίζω ότι θα αρέσουν πολύ και στα παιδιά γιατί θα φτιάξουν ότι θέλουν. Ευχαριστούμε.Καλή εβδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ όμορφες ιδέες για σφραγίδες!!! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίες ιδέες όλες! Εγώ ήξερα μόνο τη χάραξη σε γόμα και έχω κάνει μερικές.... Αυτή με το χαρτόνι μου αρέσει πολύ!
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ πολυ ενδιαφερον και παιχνιδιαρικη αναρτηση!!
    Ευχαριστουμε πολυ!
    Φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικά από τις ωραιότερες ιδέες και πολύ χρήσιμο!Όσο για τις αναρτήσεις, όλες μας έχει πιάσει μια καταχνιά και βαρεμάρα τελευταία!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αύριο ξεκινάει η "επιχείρηση" δικές μου σφραγίδες!!!Σε ευχαριστούμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
_γιατί η γνώμη σας μετράει_

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...