Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, κρεμάστρα 4 θέσεων με κρακελέ και chipboard...Το κρακελε 1ος συστατικού είναι από τα πιο σημαντικά εφέ στο decoupage, και όχι μόνο! Χρησιμοποιείται σε διάφορες τεχνικές και κάνει τα έργα μας να δείχνουν πιο παλιά..  Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υλικά, μπορεί να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε εκπληκτικά αποτελέσματα..
Για πρώτη φορά στο εργαστήριό μας, θα παρουσιάσουμε το κρακελέ 1ος συστατικού της εταιρείας dala, ένα από τα καλύτερα στο είδος του. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να χρησιμοποιούν και να συνδυάζουν αρτοπετσέτες, χρώματα, πατίνες, chipboards, κόλλες, πινέλα και άλλα εργαελεία και υλικά..

Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από τα σεμινάρια, λόγω της Εθνικής επετείου για να επανέλθουμε με πολλά εντελώς καινούρια θέματα και υλικά που θα γεμίσουν δημιουργικά τον ελεύθερό σας χρόνο..

Δωρεάν παρουσιάσεις, σεμινάρια scrapbooking και powertex, χριστουγεννιάτικα θέματα καθώς και πολλά ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ υλικά για το decoupage θα έρθουν από το Νοέμβρη κοντά σας..

Ακόμα μην ξεχνάτε την μεγάλη μας ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους μαθητές μας και αυστηρά ΜΟΝΟ για την ημέρα διεξαγωγής των σεμιναρίων..
 
Όσοι συμμετέχοντες θέλουν να επαναλάβουν την κατασκευή και μόνοι τους στον δικό τους χώρο, θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα υλικά που χρησιμοποίησαν στο μάθημα με έκπτωση 10%!

 


Επίσης, σε μία προσπάθεια να επιβραβεύσουμε τους φίλους μας αλλά και να μεγαλώσουμε την δημιουργική μας παρέα, προσθέτουμε από αυτό το σεμινάριο ακόμη μία μεγάλη προσφορά..


ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, και κερδίστε και οι δύο 10% έκπτωση στο κόστος του σεμινάριου.. Έτσι, από εδώ και στο εξής κάθε πελάτης που έχει συμμετάσχει έστω και μία φορά σε εργαστήριο μας, μπορεί να φέρνει έναν φίλο του ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ σε κάποιο σεμινάριο. Αρκεί η αναφορά των ονομάτων κατά την δήλωση συμμετοχής και κερδίζουν και οι 2 αυτόματα 10% έκπτωση στο μάθημα..Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία!

 

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου και chipboard.

 Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου:  Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 17:30-20:30

 Κόστος συμμετοχής :19 Ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.


Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση. 

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
_γιατί η γνώμη σας μετράει_

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...