Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Επόμενο σεμινάριο στη Λευκάδα το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016, μεγάλο στρογγυλό ρολόι τοίχου..


Από τις αρχές του νέου χρόνου το Χειρο_ποείν θα βρίσκεται ΚΑΙ στον Πειραιά, σε ένα καινούριο, φρέσκο και μεγάλο δημιουργικό χώρο..

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας μας την ευκαιρία να κάνουμε αυτό το μεγάλο βήμα..

Το νέο μας κατάστημα θα ανοίξει τις "πύλες" του στα τέλη Ιανουρίου..

Εκ των πραγμάτων λοιπόν είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε τον τρόπο που διεξάγονται τα σεμινάριά μας στο εργαστήρι της Λευκάδας.. το οποίο και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά..Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2016 δεν θα κάνουμε ένα μάθημα την εβδομάδα αλλά δύο με τρία διαφορετικά σεμινάρια μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημέρων..
Θα ενημερώνεστε γι' αυτά αρκετές ημέρες νωρίτερα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε!!


Επιλέξαμε να υποδεχτούμε το 2016 με την διακόσμηση ενός ξύλινου στρογγυλού ρολογιού 40cm..

Ένα μεγάλο ρολόι τοίχου δεν λείπει από κανένα σπίτι. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο εκτός από τα μας ενημερώνει για την ώρα, αποτελεί και ένα ξεχωριστό διακοσμητικό κομμάτι του δικού μας χώρου!!

Τι καλύτερο από ένα μεγάλο, χειροποίητο, ξύλινο ρολόι μοναδικής ομορφιάς, διακοσμημένο από εσάς!

Μέσα σε μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για να φτιάξουν το δικό τους έργο από την αρχή μέχρι το τέλος.. φυσικά με την καθοδήγησή της Χριστίνας..

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο 9 Ιανουαρίου, 10:00 - 13:00

Κόστος συμμετοχής :  25 Ευρώ  

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με σπιτικό γλυκό και ζεστό καφέ!

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση. 


 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Ενναλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog μας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!

Θα πραγματοποιηθεί και ακόμα ένα μάθημα την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, για το οποίο θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες.. 
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
_γιατί η γνώμη σας μετράει_

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...