Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Πρόγραμμα σεμιναρίων Μαρτίου στον Πειραιά!Η Χριστίνα ετοίμασε για εσάς πολλά και διαφορετικά θέματα πάνω στο decoupage, το powertex, το decoscrap, το easy painting, τη διακόσμηση κεριού _πασχαλινή λαμπάδα_ καθώς και το πρώτο σεμινάριο για αρχαρίους!
Πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες και φίλοι μας θα συμπληρώσουν το πρόγραμμά μας και θα κάνουν τον ελεύθερο χρόνο σας ακόμα πιο δημιουργικό και ευχάριστο!
Μέσα στον Μάρτιο λοιπόν θα πραγματοποιήσουμε μία δωρεάν παρουσίαση των προιόντων και υλικών του powertex με την αποκλειστική αντιπρόσωπο Ελλάδας και Κύπρου, κα Μαριάννα Κοντοέ!Ακόμα, οι δάσκαλοι του εργαστηρίου Decomagia Βασίλης Κοντός και Αρετή Τόρη θα πραγματοποίηοσυν μαθήματα στο εργαστήριό μας! Τέλος μέσα στο Μάρτη θα ξεκινήσουμε μαθήματα One Stroke με την κορυφαία δασκάλα στο είδος της, Ασημίνα Κωνσταντοπούλου..
Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε με κάθε λεπτομέρεια εδώ:
http://www.xeiropoiein-deco.gr/index.php/seminars
Πληροφορίες - εγγραφές στο κατάστημα μας στην οδό Νοταρά 35 ή στο τηλ. 2130404869 .

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. γεια σας, Είμαι αναγνωρίζονται δανειστή σε όλες σχεδόν τις ηπείρους και έχω ένα κεφάλαιο ύψους 30 720 000 € που θα μου χρησιμεύσει για τη χορήγηση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων ιδιωτικά δάνεια που κυμαίνονται από 1.000 € έως το άπειρο σε οποιοδήποτε σοβαρό πρόσωπο μπορεί να κάνει μια καλή ορθή χρήση και την αποπληρωμή των κεφαλαίων. Επιτοκίου 3% ετησίως, ανάλογα με το ποσό που δάνεισε, επειδή είναι ιδιαίτερα δεν θέλω να παραβιάζουν το νόμο τοκογλυφίας. Μπορείτε να επιστρέψει πάνω από 5-25 χρόνια ή και περισσότερο, ανάλογα με το μέγιστο ποσό του δανείου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail: avv.perlletier@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
_γιατί η γνώμη σας μετράει_

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...