Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Να και από εμένα μια...."vintage" δημιουργία!


                

Ναι, ναι τα κατάφερα! Πρόλαβα να ολοκληρώσω την κατασκευή με την οποία θα ήθελα να συμμετάσχω στο διαγωνισμό της Pink Dreamer με θέμα: vintage_μιας και καθυστέρησα να ανακαλύψω αυτό το πολύ όμορφο blogοσπιτάκι_! Είναι ο πρώτος διαγωνισμός στον οποίο παίρνω μέρος και πάλι είμαι χαρούμενη! Σήμερα άλλωστε έγιναν τόσα πολλά δωράκια, ένα παιχνίδι και τώρα αυτός ο διαγωνισμός....
Ας πω τώρα κάποια δυο, τρία πραγματάκια για την κατασκευή μου... Η δημιουργία μου αυτή αποτελείται από ένα κομμάτι ξύλο το οποίο βρήκα στην παραλία που πήγα για μπάνιο μια από αυτές τις πολύ ζεστές μέρες του Ιουνίου! Μόλις το είδα αμέσως μου ήρθε στο μυαλό αυτός ο διαγωνισμός και αυτό το πολύ αγαπητό θέμα! Γύρισα στο σπίτι με το ξύλο μέσα στην τσάντα και ξεκίνησα!! Το ξύλο ανα χείρας, χρώματα, πινέλα και χαρτοπετσέτες και να τη η δημιουργία μου!  Ναι χρησιμοποίησα την τεχνική του decoupage, καλά το καταλάβατε!
Η αλήθεια είναι πως αγχώθηκα και "έτρεξα" λίγο για να προλάβω το διαγωνισμό και δεν το πέτυχα ακριβώς όπως θα το ήθελα! Αλλά τι να κάνουμε.........





 Ελπίζω τουλάχιστον το αποτέλεσμα να σας αρέσει κάπως! :)))

Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια:

  1. ειναι πολυ ομορφο!!!!
    σε ευχαριστω πολυ! καλη σου επιτυχια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Εγώ σε ευχαριστώ που μου έδωσες τη δυνατότητα να πάρω μέρος στον πρώτο μου διαγωνισμό! Ελπίζω να υπάρξουν κι άλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστίνα καλώς σε βρήκα. Το ξύλο το έκανες ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό με το decoupage. Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό.Στην μπλοκογειτονιά διοργανώνονται συνεχώς υπέροχοι διαγωνισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλωσήρθες!! Σε ευχαριστώ πολυ! Χαίρομαι γιατί οι διαγωνισμοί με τα θεματά τους σε βάζουν να σκεφτείς και να δημιουργήσεις νέα πράγματα!

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!!!
    ΟΜΟΡΦΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα Χριστινακι!Το δωρακι σου το πηρα και θα το βαλω σε λιγο στο σπιτακι μου!Σε ευχαριστω πολυ!Καλη επιτυχια στον διαγωνισμο vintage!Πολυ ομορφη η δημιουργια σου!Καλη επιτυχια στον διαγωνισμο σου ευχομαι!Πολλα φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Dimi μου! Κι εγώ στόλισα το blogοσπιτάκι μου με το δωράκι σου!

      Διαγραφή
  6. πάρα πολύ όμορφο είναι!! καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχο υπέροχο..τι να πω για το ξύλο και τα χρώματα που έβαλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο! Καλό μήνα να έχουμε με πολλές, πολλές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
_γιατί η γνώμη σας μετράει_

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...