Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Lets PhOtO some "days"!!!

Photo a dayΑπό τη marian με το blog 365 days of bliss έμαθα για μια πολύ όμορφη φωτογραφική πρόκληση! Η marian δυστυχώς αυτό το μήνα δε θα μπορέσει να συμμετάσχει εξ' αιτίας της εγκυμοσύνης της! Να της ευχηθούμε κι από εδώ: Kαλή λευτεριά!
Σε αυτή λοιπόν τη φωτογραφική πρόκληση κάθε μήνα διαφορετικά καθημερινά θέματα μας καλούν να τα αποθανατήσουμε! Αν θέλετε κι εσείς να συμμετάσχετε σε αυτή την πρόκληση, μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ!! Και για όσους δεν έχουν πεισθεί ακόμη για τη συμμετοχή τους, μπορούν να διαβάσουν ένα άρθρο που δίνει 5 λόγους για τους οποίους αξίζει να συμμετάσχουν!

Αυτό το άρθρο έχει γραφτεί από τη Chantelle, η οποία και ξεκίνησε αυτή την πρόκληση
Αποφάσισα λοιπόν να συμμετάσχω κι εγώ τον Ιούλιο! Θα ξεκινήσω κι εγώ με αυτή τη φωτογραφική πρόκληση του Ιουλίου, λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά είχα ένα θεματάκι με τα "διαδικαστικά"! ;)



July 1st__Self portrait!

Δεν ξεκινάει και πολύ καλά η πρόκληση! Μας βάζετε δύσκολα... Που να παρουσιαστώ εγώ τώρα??? Άντε, άντε με λίγο ρετουσάρισμα, μια λίγο σκοτεινή φωτογραφία για να μην φαίνομαι και πολύ καλά!!! Κοιτάω και λίγο περίεργα, μην παρεξηγείτε, ήταν απλά μια δύσκολη αποστολή!




July 2nd__Busy!

Καλύτερο, πολύ καλύτερο! Έχω να σας δείξω κάποιον που δε μου δίνει καμία απολύτως σημασία, είναι απορροφημένος σε αυτό που κάνει... Είναι busy, πως να το κάνουμε!



Και τι κάνει;;; Με ζωγραφίζει στην άμμο! Ναι, ναι εγώ είμαι αυτή.. Δε βλέπεται άλλωστε την ομοιότητα με το πορτρέτο μου???? Μήπως έπρεπε να τη βάλω στο Self portrait? Φρόντισα πάντως να τον βάλω στην άκρη της φωτογραφίας, γιατί αλλιώς θα τα άκουγα για τα καλά _μιας και είναι μια από τα ίδια με εμένα, ντροπαλός και αυτός_!

Θα μου επιτραπεί όμως να ξεφύγω λίγο από την πρόκληση και να τελειώσω την ιστορία αυτή! Δεν τον άφησα έτσι, τον ζωγράφισα κι εγώ.. Και τώρα που το ξαναβλέπω νομίζω τον πέτυχα, φτυστός είναι! Πάντως δε μπορείτε να πείτε είμαστε ταιριαστό ζευγάρι, φαίνεται ξεκάθαρα!!






July 3rd__Best part of your day!

Ας συνεχίσω με την πρόκληση! Η Μπιζού μου, το αγαπημένο μου σκυλάκι, για το οποίο ακόμη δε σας έχω μιλήσει _αλλά θα το κάνω πολύ σύντομα, don't worry_ προσπάθησε να έρθει μαζί μου σε μια εξερεύνηση στην παραλία, αλλά δεν τα κατάφερε! Το λουράκι της πιάστηκε στην πέτρα και άρχισε να "κλαίει" για να έρθει κοντά μου...... Είναι λίγο κουνημένη αλλά βιαζόμουν να πάω κοντά της!



Αυτά από εμένα για τις τρεις πρώτες μέρες του Ιουλίου, έπονται κι άλλες πολλές! Stay tuned!!!



Το ποστ αυτό είναι μέρος μια φωτογραφικής "πρόκλησης"
για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Έλληνες συμμετέχοντες (μέχρι στιγμής) στην πρόκληση του Ιουλίου είναι:

<a href="http://www.sync.gr/claim/boj6TM7PZj9r" rel="sync"></a>
Blog Widget by LinkWithin

13 σχόλια:

  1. Καλά έκανες κι έβαλες πρώτα το ένα πορτραίτο και μετά το άλλο...πολύ όμορφες όλες (κι εσύ σκέτη κούκλα) και χαίρομαι που γίναμε τρία ολόκληρα άτομα που θα συμμετάσχουμε..χαχα! (ελπίζω να μας μιμηθούν κι άλλοι)....καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, ναι πιστεύω σιγά σιγά θα μαζευτούμε! Άλλωστε δε λένε "Φασούλι, το φασούλι γεμίζει το σακούλι"! Φιλιά..

      Διαγραφή
  2. Αν όμως δεν διαθέτουμε σπουδαία φωτογραφική μηχανή;..λες να το τολμήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται να πάρετε μέρος, δεν απαιτείται εξοπλισμός, για εμάς το κάνουμε! Μπορείτε να διαβάσετε κι εδώ http://daysofbliss365.blogspot.gr/2012/05/photo-day-explained-greek-group.htmlhttp://daysofbliss365.blogspot.gr/2012/05/photo-day-explained-greek-group.html !!

      Διαγραφή
  3. Πολύ πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου, καλή αρχή!!! είσαι μια γλύκα και η μπιζού σου το ίδιο! φιλάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Εσύ δε συμμετέχεις αυτό το μήνα???

      Διαγραφή
    2. Όχι αυτό το μήνα.. Συμμετέχω μόνο στης Μαριάννας το summer bliss.. :)

      Διαγραφή
  4. Ομορφες οι φωτογραφίες σου,ενδιαφέρον πρόκληση!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Μπορείς να πάρεις κι εσύ μέρος! Σκέψου τοοοο...

      Διαγραφή
  5. Χρίστινα.. χαίρομαι που θα τα λέμε και από εδώ... το μπλογκ σου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!!!
    καλώς ώρισες στο δικό μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χριστινάκι πολύ ωραίες φωτογραφίες!!Να σε ρωτήσω, νόμιζα ότι σε είχα δει στην λίστα του 9 Weeks of Summer Bliss που είχα λάβει μέρος κι εγώ! Μπερδεύτηκα,ακυρώθηκε ο εβδομαδιαίος και έμεινε μόνο ο καθημερινός διαγωνισμός;Της marian με το blog 365 days of bliss ήταν και αυτός που σε είχα δει σε λίστα που είμασταν περισσότεροι από τον καθημερινό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, όχι ισχύουν και οι δύο! Και αποφάσισα να πάρω μέρος και στους δύο! :))

      Διαγραφή
    2. οοκ!! :-P μπερδεύτηκα!! καλά κάνεις!!φιλάκια!!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
_γιατί η γνώμη σας μετράει_

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...