Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Το πρώτο μου βραβείο...Κοπιάστε. το χαρίζω κι εγώ!!

Καλό μήνα να έχουμε!!


















Ο μήνας μου ξεκίνησε πολύ όμορφα, αφού η Κατερίνα με το πολύ όμορφο blog postive thinking- female code χάρισε στο σπιτάκι μου το πρώτο του βραβείο! Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ούτε λέξη από γερμανικά, οπότε έψαξα στο internet για να βρω τι σημαίνει το liebster, είμαι τραγική εεε??? Μόλις ανακάλυψα ότι σημαίνει αγαπημένα και χάρηκα πολύ!!  Εγώ και το σπιτάκι μου λοιπόν την ευχαριστούμε πολύ, πολύ και της ευχόμαστε ότι καλύτερο για την ίδια και το σπιτάκι της!
Είμαι πολύ χαρούμενη, φαίνεται??? Κάτι η ζέστη που βαράει στο κεφάλι, κάτι η υπερβολική μου χαρά για όλα αυτά τα πρωτόγνορα για μένα πράγματα _το πρώτο δωράκι που πήρα αλλά και που έδωσα, το πρώτο παιχνίδι γνωριμίας, το πρώτο διαγωνισμό και τώρα και αυτό το πρώτο μου βραβείο_ Μην με παρεξηγείτε όμως είναι τα πρώτα μου μωρέ.... Ελπίζω όμως να υπάρξουν κι άλλα!!!!


Σύμφωνα με τις οδηγίες του βραβείου πρέπει να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου σε 5 αγαπημένα blogs, που τα μέλη τους είναι λιγότερα από 200!

Οπότε κι εγώ με τη σειρά μου το χαρίζω στα εξής αγαπημένα blogοσπιτάκια:

Συην Evonita από το http://beloved-ideas.blogspot.gr/
Στη Dimi από το http://decdimisaussi.blogspot.gr/
Στη Βασιλική από το http://basilikis-art.blogspot.gr/
Στην Εύα από το http://welcometoevasworld.blogspot.gr/
Στη Στέλλα από το http://e-mikrodimiourgies.blogspot.gr/

Εύχομαι να σας χαρίζουν πάντα βραβειάκια!!!

Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια:

  1. Καλώς ήλθες στο σπιτάκι μου και καλώς σε βρίσκω στο δικό σου!!! Συγχαρητήρια για το πρώτο σου βραβείο... να τα χιλιάσεις!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα (και από εδώ!) !!Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.. και ανταποδίδω τις ευχές!! Είμαστε οι πιο καινούργιες σ'αυτό το χώρο και μπορώ να πω ότι έχω μείνει έκπληκτη με την θερμή υποδοχή των περισσότερων,τυα όμορφα βραβειάκια και παιχνίδια,τα θετικά σχόλια..!Θα το ανακαλύψεις και εσύ σύντομα και θα με θυμηθείς!Πάμε να κάνουμε ένα κόσμο καλύτερο και έξω..και εδώ μέσα..! Καλή εβδομάδα φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι ήδη από τις πρώτες κιόλας μέρες έχω αντιμετωπίσει μια θερμότατη υποδοχή και βέβαια σας ευχαριστώ όλους γι'αυτό!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. καλημερα...χαιρομαι με τη χαρα σου ...και γω που πριν λιγες μερες το σπιτακι μου εκλεισε ενα χρονο..καθε φορα που παιρνω βραβειακι ή με καλούν σε παιγνίδια χαίρομαι σαν μικρό παιδί...:)))
    να τα χαρείς όλα όσα αναφέρεις ότι πήρες για πρώτη φορά και σου ευχομαι πολλα πολλα ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλό μου Δελφινάκι και σου εύχομαι ότι καλύτερο και στο δικό σου σπιτάκι το δελφινάκι αλλά και στο νέο!!

      Διαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το βραβείο!!! Σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες και μένα!!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις πολλά πολλά βραβεία ακόμη που θα στολίσουν το όμορφο σπιτάκι σου! Και η εικόνα που έφτιαξες είναι πανέμορφη! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα evonita μου! Σε ευχαριστώ πολύ! Ανταποδίδω τις ευχές για το όμορφο σπιτάκι σου! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
_γιατί η γνώμη σας μετράει_

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...